Belzebong, celebra trupă de stoner/doom metal instrumental din Polonia se alătură line-up-ului SoundArt Festival 2020. De asemenea, Beauty and the Rat (RO) confirmă prezența în line-up-ul evenimentului din perioada 13-15 martie din Quantic Club alaturi de Green Carnation, Truckfighters, Allochiria, ARAC Ensemble, The Dead Creed, A Broken Design, Contraband X si Eyes to Argus.
Bilete şi abonamente la pret de presale pot fi achizitionate de pe iabilet.ro.

Belzebong a prins viaţă în 2008, in Kielce (Polonia), și are lansate până în prezent patru materiale de studio – Sonic Scapes & Weedy Grooves(2011), Dungeon Vultures (2013), Greenferno (2015) si Light The Dankness (2018). Stilul abordat este un melanj stoner/doom metal interpretat doar instrumental, iar imaginea trupei este una obscură, mai ales în concertele live în care fețele membrilor sunt mereu ascunse.

BELZEBONG online:
www.facebook.com/belzebong420/

Beauty and the Rat este o formație romanească înființată în anul 2011 la Iași, după o perioadă de trei ani în care componență a trecut prin câteva schimbări. Albumul de debut Unborn a fost lansat in anul 2016 in cadrul festivalului Rock’n’Iasi Winter Edition și conține 13 piese în limba engleză ce pot fi ascultate pe site-ul trupei.

BEAUTY AND THE RAT:
http://beautyandtherat.com/unborn/
https://www.facebook.com/beautyandtherat/

Abonamentele pot fi achiziționate la ofertă de presale la pretul de 170 RON si ofera accesul in cadrul festivalului pentru cele trei zile, 13 – 15 martie 2020.
Bilete SoundArt Festival 2020 ziua I – 40 RON – The Dead Creed, ARAC Ensemble
Bilete SoundArt Festival 2020 ziua II – 90 RON – Contraband X, Eyes To Argus, Belzebong, Green Carnation
Bilete SoundArt Festival 2020 ziua III – 90 RON – Beauty and the Rat, A Broken Design, Allochiria, Truckfighters
Începand cu prima zi a festivalului abonamentele si bilete vor putea fi achizitionate si din Quantic Club la urmatoarele preturi: Abonament – 200 RON, bilet ziua I – 50 RON, bilet ziua II -120 RON, bilet ziua III – 120 RON.

Trupe confirmate până în acest moment:

Green Carnation – avantgarde/progressive metal, Norvegia – https://youtu.be/q12nCm3pLXk
Truckfighters – stoner, Suedia – https://youtu.be/H6IwRVLPtG8
Allochiria – sludge/post-metal, Grecia – https://youtu.be/rPF9Bjr8jms
Belzebong – stoner/doom metal, Polonia – https://youtu.be/0hkBqxhT3BE
ARAC Ensemble – neo-dark folk, Romania – https://youtu.be/1femOwTihjA
The Dead Creed – acoustic death-doom, Grecia – https://youtu.be/yYdC7lf1c94
Eyes To Argus – experimental post-rock, Malta – https://youtu.be/DQ99ED1dR1o
A Broken Design – hard rock/stoner rock, Malta – https://youtu.be/KgV3jLSIHiU
Contraband X – groove/progressive metal, Romania – https://youtu.be/uItPFT_jZSI
Beauty and the Rat – post-grunge/stoner metal, Romania – https://youtu.be/aMyBco-IM5o
Facebook event page – https://www.facebook.com/events/1332530573564702/

Soundart Festival prezintă prima editie a concursului “Sound On Paper

Pe ritm de sonorități prog, rock, stoner si sludge, Soundart Festival te invita sa iti transferi trairile muzicale pe canvas-ul unui poster “cu cantec”!
Dacă te pasionează domeniul artelor plastice, trimite-ne pana la data de 15.01.2020 un poster creat de tine care sa ilustreze conceptul de reprezentare grafica a sunetului.
Artiștii cărora muzele le vor cânta cel mai dulce, și care vor crea cele mai spectaculoase lucrari, vor fi premiati, iar lucrarile lor vor fi expuse intr-un vernisaj deosebit in cadrul Soundart Festival 2020, in clubul Quantic.
Înscrierile se fac la adresa soundartro@gmail.com iar detalii despre regulament si premii se găsesc pe pagina oficialî de facebook a concursului: https://www.facebook.com/events/1241572962695457/

Corina Grasu

Corina Grasu

Prezență delicată și binevoitoare, mereu cu zâmbetul pe buze, Corina scrie cu ușurința cu care zigzaghează printre rafturile cu cărți și muzică, multă muzică atent aleasă. Atunci când n-o găsim la Cărturești Carusel sigur e la vreun concert, sau pregătește un interviu pentru ProgNotes.

Leave a Reply