Un nou set de confirmări pentru cea de-a treia ediție SoundArt Festival din Quantic Club din perioada 8-10 Martie: Planet of Zeus, Viper Soup Complex si Purple Caravan se alătură celor de la Riverside, Sunnata, Weedpecker și Perihelion.

Planet of Zeus pot fi considerați cea mai renumită trupă grecească din zona stoner/southern. Cu patru albume la activ și un live lansat în 2018, trupa inființată în anul 2000 a urcat pe scena de-a lungul timpului alături de Black Sabbath, Clutch, Ozzy Osbourne, Grand Magus, Truckfighters, Pentagram și au apărut până și la emisiunea radio a lui Bruce Dickinson de la Iron Maiden. Cu ocazia SoundArt Festival 2019, Planet of Zeus vor cânta în premieră la București în a doua seară a evenimentului.

Viper Soup Complex și-au început activitatea in 2012 cu scopul de a dezvolta un sound progresiv cântat într-un stil rebel sau chiar absurd cum il descriu trupeții. Un alt aspect care evidențiază trupa este vocea remarcabilă a vocalistei, Annemarie Spiteri. Viper Soup Complex au urcat pe scenă în trecut alături de Spectic Flesh, Thurisaz, [IN MUTE], Until Rain și Enemy of Reality. Spre finalul anului 2018, trupa se pregătește să lanseze Red Fugue, albumul de debut.

Purple Caravan este o trupa tânără de stoner/hard rock cu influențe heavy și psychedelic din Craiova, înființată în 2017. Sound-ul Purple Caravan este descries ca o combinație între rock-ul anilor ’70, grunge, southern rock, totul împachetat într-un pachet fuzzy. Trupa a împârțit scena cu formații precum Fry Days, Cardinal, The Demon’s Claws sau The Noise Figures. Sunetul Purple Caravan este inspirat din trupele consacrate ale acestui gen, cum ar fi Sleep, 1000mods, sau Kyuss.

Informatii despre abonamente și bilete:

Presale abonamente (limitat la 100 de bucati) – 120 de lei. Dupa vanzarea celor 100 de abonamente la pret promotional, acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 150 de lei.

Bilete SoundArt Festival 2019 ziua I – 35 de lei – trupe confirmate: Perihelion, Purple Caravan

Bilete SoundArt Festival 2019 ziua II – 55 de lei – trupe confirmate: Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Viper Soup Complex

Bilete SoundArt Festival 2019 ziua III – 70 de lei – trupe confirmate: Riverside

Eveniment consacrat contemporaneității, SOUNDART Festival girează pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte susținute de numeroase și importante trupe aparținând sferelor rock Stoner și Progressive ale Europei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Pentru mai multe informații și surprize, organizatorii vă așteaptă pe pagina evenimentului de pe facebook: https://www.facebook.com/events/1384609415002533/

Corina Grasu

Corina Grasu

Prezență delicată și binevoitoare, mereu cu zâmbetul pe buze, Corina scrie cu ușurința cu care zigzaghează printre rafturile cu cărți și muzică, multă muzică atent aleasă. Atunci când n-o găsim la Cărturești Carusel sigur e la vreun concert, sau pregătește un interviu pentru ProgNotes.

Leave a Reply